Feliratkozás
0
A kosár üres
Összesen: Ft
Megrendelés
Segítség

Szállítási feltételek

1) Házhozszállítás

a) A Webáruházban megrendelt termékek házhozszállítását a Sprinter Futárszolgálat Kft. végzi.

b) A Sprinter által kiszállított csomagok tömege nem haladhatja meg a 40 kg-ot

c) Amennyiben a megrendelés értéke nem haladja meg azt az értéket, ahol a házhozszállítás már ingyenes és a megrendelt termékeket több mint 1 csomagban kell kiszállítani, mert – a biztonságos szállításhoz a megrendelt termékek összsúlya ezt indokolja és/vagy – a csomagoláshoz szükséges doboz mérete meghaladja a maximális tömeget vagy méretet, akkor az Arena ügyfélszolgálata erről a Vásárlót az info@arena.hu e-mail címről küldött e-mailben hivatalosan tájékoztatja, és a Vásárlónak lehetősége van a tájékoztatás alapján a megrendelését módosítani vagy visszavonni.

d) A termékek szállítási határideje 2-5 munkanap. Amennyiben a kiszállítás ezen határidőn belül nem tud megvalósulni, az Arena ügyfélszolgálata tájékoztatja a Vásárlót és egyeztetnek a megrendelés teljesítésének további menetéről.

e) A házhozszállítás díjai a következők: – Amennyiben a megrendelés teljes bruttó összege nem haladja meg a 25.000 Ft-os értékhatárt, úgy a házhozszállítás díja bruttó 1.270 Ft/csomag. – Amennyiben a megrendelés bruttó összege meghaladja a 25.000 Ft-ot, akkor a házhozszállítás díjmentes.

f) Házhozszállítás esetén a termékeket az Arena munkatársa csomagolja be, mely szolgáltatásért és a csomagolásért külön díj nem kerül felszámításra.

g) Valamennyi csomag esetében mellékelten megtalálható – a termékek vételárát, valamint az egyéb járulékos költségeket tételesen tartalmazó számla.

 

2) Pick Pack Ponton történő átvétel

a) A Vásárlónak lehetősége van Pick Pack Ponton történő átvételre, az átvételi pontok listáját az Arena webáruházában megjeleníti

b) A Pick Pack Pontra rendelt csomag maximális tömege 20 kg és maximális mérete 60x60x60 cm lehet. Amennyiben ezeket a maximum értékeket meghaladja a rendelés, az Arena egyeztet a Vásárlóval a szállítási mód megváltoztatásáról

c) A termékek szállítási határideje 2-5 munkanapot vesz igénybe. Amennyiben a kiszállítás ezen határidőn belül nem tud megvalósulni, az Arena ügyfélszolgálata tájékoztatja a Vásárlót és egyeztetnek a megrendelés teljesítésének további menetéről.

d) ) A Pick Pack Pontra történő kiszállítás díjai a következők: – Amennyiben a megrendelés teljes bruttó összege nem haladja meg a 25.000 Ft-os értékhatárt, úgy az átvételi pontra történő szállítás díja bruttó 1.000 Ft/csomag. – Amennyiben a megrendelés bruttó összege meghaladja a 25.000 Ft-ot, akkor a kiszállítás díjmentes.

e) A Pick Pack Pontra történő kiszállítás esetén a termékeket az Arena munkatársa csomagolja be, mely szolgáltatásért és a csomagolásért külön díj nem kerül felszámításra.

f) Valamennyi csomag esetében mellékelten megtalálható – a termékek vételárát, valamint az egyéb járulékos költségeket tételesen tartalmazó számla.

 

3) Személyes átvétel

a) A Vásárlónak lehetősége van rendelését az Arena visszaigazolása után személyesen átvenni a 1037 Budapest, Kunigunda útja 60. sz. alatti Arena nagykereskedésben (nyitvatartási idő: hétfőtől csütörtökig 9 és 15 óra között).

b) Személyes átvételkor az Arena nem számít fel külön szállítási díjat.

 

A szerződéstől való elállás

1) A Vásárló a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, feltéve, hogy a terméket nem használta, azt sértetlen és rendeltetésszerű használatra a visszaküldést követően is alkalmas állapotban küldi vissza.

2) A termékről az Arena a telephelyére történő visszaérkezésekor fényképet készít

3) A termék visszaküldésének költségei a Vásárlót terhelik. A Vásárló maga választja ki és dönt a visszaküldési módról. Az Arena köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a Vásárlónak. Ez alól kivételt képez, ha a Vásárló a visszatérítendő összeget le kívánja vásárolni vagy cserélni szeretne. Ekkor az Arena a Vásárlóval egyeztetve rendezi az esetleges különbözetet.

4) Csere esetén a termék visszaérkezésekor értesíti a Vásárlót, és az egyeztetett szállítási módot igénybe véve az Arena kiszámlázza a csere termék kiküldésének az ÁSZF-ben meghatározott költségét a Vásárló felé.

 

Szavatosság és jótállás

1) Az Arena az általa forgalmazott termékekre a Ptk-ban foglaltak szerint meghatározott mértékű szavatosságot vállal.

2) A szavatosság időtartama 6 (hat) hónap és a szavatossági igény érvényesítésére 2 (két) év áll a vevő rendelkezésére.

3) Az Arena az általa a Webáruházban forgalmazott termékekre jótállást nem vállal.