Feliratkozás
0
A kosár üres
Összesen: Ft
Megrendelés
Segítség

B2B Általános Szerződési Feltételek

Arena B2B online rendelési felület 

Általános szerződési feltételei (ÁSZF) (hatályos 2017.02.01-től)

 

I. A szerződés alanyai

 

1) Szolgáltató:

a) Az Arena webáruház (továbbiakban Webáruház) üzemeltetője az Arena Magyarország Kft. (továbbiakban Arena)

b) Székhely és levelezési cím: 1037 Budapest, Kunigunda útja 60.

c) Cégjegyzékszám: 01-09-561150 (Nyilvántartva Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság)

d) Adószám: 12169825-2-41

e) Bank: K&H Bank Zrt.

f) Bankszámlaszám: 10400023-50526665-57501001

g) Internet: arena.hu

h) E-mail: info@arena.hu

i) Adatkezelői nyilvántartási azonosító: 04063-0001

 

2) Vásárló (továbbiakban Vásárló):

  1. a) A B2B rendelési felületen csak érvényes regisztrációval rendelkező felhasználók vásárolhatnak. A regisztráció zárt, a Szolgáltató ügyintézőin keresztül történik.

 

II.  Szerződés tárgya és annak jellemzői

 

1) A szerződés tárgya a B2B rendelési felületen feltüntetett és megvásárolható termékek köre.

2) Az Arena által forgalmazott további termékeket a B2B rendelési felületen keresztül megvásárolni nem lehet.

3) A B2B rendelési felületen megvásárolható termékek jellemzői az adott terméknél feltüntetésre kerülnek.

4) A minimális rendelés teljes összege – a járulékos költségek nélkül – nettó 50.000 Ft.

5) A termékek árai:

a) A Webáruházban megvásárolható termékeknél a nettó és a bruttó árak is feltüntetésre kerülnek, a bruttó árak a mindenkor érvényes Általános Forgalmi Adó-val (ÁFA-val) emelten jelennek meg.

b) A termékek akciós B2B árai külön feltüntetésre kerülnek.

c) Az Arena az árváltoztatás jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

 

III. A szerződés területi hatálya

 

1) A Webáruházban csak a Magyar Köztársaság területére címzett megrendelések kerülnek elfogadásra.

2) A nem a Magyar Köztársaság területére szóló postai és egyéb címre szóló megrendelések érvénytelenek.

3) A B2B partnereink rendeéseihez tartozó számlát csak és kizárólag magyarországi cégek számlázási nevére és címére áll módunkban elkészíteni.

 

IV. Regisztráció

 

1) A Webáruházban történő vásárláshoz regisztrációra van szükség. A regisztráció zárt, meghívásos alapon történik. A regisztrációt az Arena ügyintézői, személyes kapcsolattartói végzik el előzetes egyeztetés alapján. Ehhez a Vásárló szállítási és számlázási adataira van szükség.

2) A regisztráció során egy valós e-mail címet és egy jelszót kell megadni, melyek használatával a későbbiekben be lehet lépni a B2B rendelési felületre. Az Arena a partnerek belépésekor a kiemelten biztonságos Wildcard SSL biztonsági protokollt alkalmazza. Belépési kísérletkor a rendszer a megadott e-mail-címre megerősítő linket küld, erre kattintva történhet meg a partner belépése. Ezeken kívül a Vásárló szállítási és számlázási adataira van szükség.

3) Arena nem vállal felelősséget a regisztrációt megelőző egyeztetés során tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatok miatt bekövetkező szállítási és egyéb problémákért.

4) A Vásárló a B2B rendelési felületre történő regisztrációjával az Arena B2B rendelési felület Általános szerződési feltételeit (B2B ÁSZF) elfogadja.

5) A Vásárló regisztrációját és ezzel együtt minden személyes adatát az info@arena.hu e-mail címre küldött írásos kérelme alapján az Arena bármikor törli.

 

V. A szerződés létrejötte

 

1) Általános tudnivalók

a) A regisztrációt követően a B2B rendelési felületen történő vásárlás a B2B rendelési felületre belépve, elektronikus úton leadott megrendelés útján lehetséges.

b) A B2B rendelési felületen leadott megrendelés nem minősül még szerződésnek. A megrendelés a szerződés létrejöttéig szabadon és következmények nélkül módosítható, illetve lemondható. A Vásárló az általa leadott megrendelés módosítását és/vagy lemondását az info@arena.hu e-mail címre vagy személyes Arena-kapcsolattartójának küldött levélben kérheti.

c) A Vásárló a megrendelés megtörténtéről automatikusan értesítést kap a B2B rendelési felülettől, azonban ez még nem jelenti az Arena részéről a megrendelés teljesíthetőségének visszaigazolását és így a szerződés létrejöttét.

 

2) A szerződés létrejötte:

a) Amennyiben a Vásárló által leadott megrendelés teljesíthető, úgy az Arena a Vásárlót e-mailben értesíti, az esetleges külön megállapodás szerinti kedvezményekkel és az esetleges szállítási költséggel módosítja a fizetendő végösszeget,  miszerint a megrendelt termék(ek) postázásra került(ek)-e.

b) Az Arena és a Vásárló között létrejött szerződés távollévők között megkötött szerződésnek minősül, így a szerződés az Arena által a V.2) a) pontban meghatározott visszaigazoló e-mail-lel jön létre.

c) Vásárló tudomásul veszi, hogy amennyiben a szerződés az VI.1)b) pont szerinti ajánlati kötöttségi időn belül nem jön létre, úgy az Arena ajánlati kötöttsége, valamint a Vásárló bárminemű kötelezettsége minden további feltétel nélkül megszűnik. Az Arena ezt követően a megrendelést nem teljesítettnek veszi és – a Vásárló egyidejű tájékoztatása mellett – rendszeréből törli.

 

3) A szerződés teljesülése:

a) A szerződés teljesítésének határideje – a postázás megtörténtéről szóló e-mail elküldésétől számított – 10 munkanap. Azaz a Vásárlónak ennyi munkanap áll rendelkezésére arra, hogy a megrendelt terméke(ke)t a megrendelésben szereplő helyszínen átvegye.

b) Vásárló tudomásul veszi, hogy amennyiben a szerződés az előzőekben meghatározott határidőn belül nem teljesül, az Arena a szerződést nem teljesítettnek veszi és – a Vásárló egyidejű tájékoztatása mellett – rendszeréből törli.

 

 VI. Szállítási feltételek, egyéb járulékos költségek

 

1) Házhozszállítás

a) A Webáruházban megrendelt termékek házhozszállítását a Sprinter vagy a GLS Futárszolgálat végzi.

b) A termékek szállítási határideje 2-5 munkanap. Amennyiben a kiszállítás ezen határidőn belül nem tud megvalósulni, az Arena ügyfélszolgálata tájékoztatja a Vásárlót és egyeztetnek a megrendelés teljesítésének további menetéről.

c) A házhozszállítás díja bruttó 1.270 Ft/csomag.  A szállítási költség a rendelés az Arena raktárában történő összekészítése után kerül megállapításra, a végső kartonszámtól függően. A szállítási költség megállapítását követően az Arena módosítja a fizetendő végösszeget, erről a Vásárlót értesíti. Ekkor válik véglegessé a fizetendő végösszeg.

d) Házhozszállítás esetén a termékeket az Arena munkatársa csomagolja be, mely szolgáltatásért és a csomagolásért külön díj nem kerül felszámításra.

e) Valamennyi csomag esetében mellékelten megtalálható – a termékek vételárát, valamint az egyéb járulékos költségeket tételesen tartalmazó számla.

 

2) Személyes átvétel

a) A Vásárlónak lehetősége van rendelését az Arena visszaigazolása után személyesen átvenni a 1037 Budapest, Kunigunda útja 60. sz. alatti Arena nagykereskedésben (nyitvatartási idő: hétfőtől csütörtökig 8:30 és 15 óra között).

b)Személyes átvételkor az Arena nem számít fel külön szállítási díjat.

 

 VII. Adatvédelem és hírlevél (Adatkezelői nyilvántartási azonosító: 04063-0001)

 

1) Adatvédelem

a) A B2B rendelési felületen történő vásárláshoz és a megrendelt termékek kiszállításához és/vagy átadásához, valamint a vásárlásról kiállított számla elkészítéséhez szükséges, hogy a Vásárló a vásárlást megelőzően a Webáruház felhasználójaként regisztráljon, és a regisztráció során a hivatkozott tevékenységekhez szükséges adatokat megadja.

b) A regisztráció során a Vásárló által megadott adatok személyes adatnak minősülnek, ezért ezeket az adatokat az Arena bizalmasan kezeli és harmadik fél számára nem adja ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek, mely adatok átadásához a Vásárló a megrendelés leadásával hozzájárul.

c) Az Arena kijelenti, hogy a regisztráció során kizárólag a rendeléshez és a rendelés teljesítéséhez feltétlenül szükséges adatokat kéri el.

d) A Vásárló regisztrációját és ezzel együtt minden személyes adatát az info@arena.hu e-mail címre vagy személyes Arena-kapcsolattartójának küldött írásos kérelme alapján bármikor töröljük.

 

 2) Adattovábbítási nyilatkozat

Elfogadom, hogy a(z) Arena Magyarország Kft. (1037 Budapest, Kunigunda útja 60.) által a(z) www.arena.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

 

VIII. Szavatosság és jótállás

 

1) Az Arena az általa forgalmazott termékekre a Ptk-ban foglaltak szerint meghatározott mértékű szavatosságot vállal.

2) Az általános, szavatosságra vonatkozó eljárást módosíthatja a partnerrel való külön megállapodás, szerződés

 

IX. Egyéb kitételek

 

a) Jelen általános B2B ÁSZF-et felülírhatja a B2B-partnerrel kötött vagy kötendő megállapodás vagy szerződés

b) A B2B felületen megismert információk szigorúan bizalmasak, harmadik félnek ki nem adhatóak