Feliratkozás
0
A kosár üres
Összesen: Ft
Megrendelés
Water Card
Segítség
  • 10% kedvezmény hírlevél feliratkozóknak Részletek

  • Ingyenes kiszállítás 30 000 HUF felett Részletek

Nyereményjáték az arena social felületeien! + Játékszabályzat

2021. január 29.

Bővebben:

Facebook:

https://www.facebook.com/ArenaHungary/photos/a.994197403954617/5062180197156297/

Instagram: 


https://www.instagram.com/p/CKo5ZiPBjSx/

 

Játékszabályzat:

 

A nyereményjátékon Magyarországon élő lakosok vehetnek részt. A játékon csak 18. életévét betöltött természetes személy vehet részt, nem vehetnek részt rajta a szervező munkavállalói. A nyereményjátékban való részvétellel elfogadod annak feltételeit és szabályait. A részvétel nincs vásárláshoz kötve.
Nyereményjáték ideje: 2021. 01. 29.- 2021.02. 05.

A játékban való részvétel feltételei:

  • Like-old be az Arena Water Instinct Hungary oldalát, és komment írása

A nevezési időszak lezárultával 2 nyertest sorsolunk számítógépes program segítségével.

A nyertes nevét a Arena Hungary Facebook oldalán tesszük közzé. A nyertessel e-mail formájában vesszük fel a kapcsolatot, a sorsolástól számított 3 munkanapon belül. Amennyiben a nyertessel nem sikerül a kapcsolatot felvenni 7 munkanapon belül, új nyertest sorsolunk.

Nyeremény: 1 db OG Team Swimbag 45 hátizsák, 1db OG Water Bottle kulacs

A nyeremény nem átruházható, készpénzre nem váltható. A nyertes kiválasztása végleges és egyeztetésnek helye nincs. Csak és kizárólag azokat a nevezéseket fogadjuk el érvényesnek, melyek a nyereményjáték ideje like-olják az Arena facebook oldalát és kommentben megírják melyik nyereményt szeretnék, betartva jelen játékszabályzat feltételeit.

Nem vállalunk felelősséget azokért a nevezésekért, melyeket rajtunk kívül álló kommunikációs problémák miatt nem kaptunk meg, és olyan nevezésekért, melyeket helytelenül, hiányosan vagy a nevezési időszak lezárulta után kaptunk meg.

A szervező fenntartja a jogot, hogy egyoldalúan kizárjon nevezéseket.

A nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen adatot, amely megsértené harmadik fél jogait vagy bármely más jogát, beleértve a személyhez fűződő jogokat. A nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen obszcén vagy általánosan sértő tartalmat.

A nyertes nyilvánosságot kaphat a nyereményjátékkal kapcsolatban, amely a nevének közzétételét és promóciós célú felhasználását is magában foglalhatja.

Jelen nyereményjátékot az Instagram és a Facebook semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható.

A nevezéssel egyidejűleg a játékosok hozzájárulnak ahhoz, hogy a Arena Magyarország összegyűjtse, felhasználja személyes adataikat a nyereményjáték adminisztrációja, kereskedelmi és marketing elemzés céljából, illetve a jogszabályok által megengedett vagy megkövetelt módon, az Arena Magyarország adatvédelmi politikájával összhangban. https://www.arena.hu/p/gdpr

A nyertesekkel kapcsolatos tájékoztatásért kérjük fordulj levélben vagy emailben az Arena Magyarország Kft-hez (levelezési cím: 1037 Budapest, Kunigunda útja 60., email: info@arena.hu) A nyereményjáték a magyar jog hatálya alá esik és a játékosokra a magyar jogszabályok érvényesek.

A játék szervezője: Arena Magyarország Kft.