Feliratkozás
0
A kosár üres
Összesen: Ft
Megrendelés
Water Card
Segítség
  • 10% kedvezmény hírlevél feliratkozóknak Részletek

  • Ingyenes kiszállítás 30 000 HUF felett Részletek

Az arena újabb négy évig a MÚSZ támogatója

2017. március 8.

Az arena újabb négy évig a MÚSZ támogatója

 

Az arena sportszergyártó és a Magyar Úszó Szövetség a tokiói olimpiáig tartó hosszútávú megállapodást kötött.

 

 

 

A vizes sportok egyik legnagyobb márkája, az arena és a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) megújította hosszútávú együttműködését, szponzori támogatással kiegészítve a 2020-as tokiói olimpiáig tartó időtartamra. A Szövetség és a cég kapcsolata már több mint harminc esztendeje kezdődött. A MÚSZ élére újonnan megválasztott elnök, dr. Bienerth Gusztáv jónéhány változást eszközölt a szövetségben megválasztása óta, az arena pedig  támogatja partnereinek azon erőfeszítéseit, amelyek révén a legifjabb generációk még közelebb hozhatók az úszáshoz. Magyarországon ilyen vállalás a Jövő bajnokai vagy a Minden gyermek tanuljon meg Úszni program.

 

“Ez az új szerződés az arenaval sokkal előnyösebb lehetőségeket biztosít a magyar úszósport számára, mint a korábbiak – mondta a megállapodással kapcsolatban Bienerth Gusztáv. – Éppen egy olyan periódusban vagyunk, amikor jónéhány változás történik, de egy dolog biztosan változatlan marad: az arena továbbra is a MÚSZ startégiai partnere, mint ahogy eddig is az volt. Köszönhetően az új egyezségnek, a magyar úszók jövője biztosított, így ők továbbra is a legjobb úszódresszekben és felszerelésekben versenyezhetnek már az áprilisi debreceni országos bajnokságon is.”

 

"Nagy öröm számunkra, hogy folytathatjuk a kapcsolatunkat a magyar úszósporttal, amely a arena egyik legrégebbi partnere – közölte Giuseppe Musciacchio, az arena vezérigazgató-helyettese. – Európa egyik legerősebb úszónemzetéről beszélünk, és büszkék vagyunk, hogy részesei lehetünk ennek az úszókultúrának, mely technikai zsenialitásáról ismert. A medencében Magyarország folyamatosan erején felül teljesít, olyan világklasszis kiválóságokat nevel ki időről időre, mint (Hosszú) Katinka és (Cseh) László – kimondhatatlan öröm, hogy mindketten tagjai az arena elitcsapatának. Minthogy hamarosan Budapest ad otthont a júliusi világbajnokságnak, ez az esztendő kiemelkedő a MÚSZ életében, mi pedig szorosan együttműködünk a szövetséggel, hogy sikeres is legyen ez az év. Mint ahogy minden egyéb szinten támogatjuk őket, hogy elérjék céljaikat a vizes sportágakban.”

 

 

Forrás: musz.hu